Outfit never shown

Hej piger! Jeg sad og kiggede min billedmappe kaldt "Blog" på min computer igennem, og faldt over det her outfit jeg egentlig aldrig har vist jer. Det er et par måneder gammelt, fra da det stadig var sommer, så tænkte det kunne være lidt sjovt at poste nu når det er så skide koldt urghh, savner sommer!
Har en hvid jumpsuit fra H&M på indenunder en blå strik som også er fra H&M. Ur fra Dixie og sko fra New Balance. Taske også fra H&M.

Hvad synes i?

Knus

13 kommentarer:

 1. Fedt outfit, kan virkelig godt lide den blå strik! Er blevet fast læser, tjek min blog og følg evt. tilbage :) http://victoriaagerskov.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hvordan kan det være et par måneder gammelt, når du viste os den der strik fra semptember haul'et. Og det var altså semptember i sidste måned...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg siger også i starten af videoen, at noget af det fra H&M, kom lidt før september...

   Slet
  2. Mmmh...Det gør du vel Alma!
   Kan du ikk' bare lade vær med at lyver over for dine læser!!

   Slet
  3. Omfg? Se dog videoen igen hvis du ikke tror på mig, hvorfor fanden skulle jeg lyve overfor mine læsere?

   Slet
  4. Disse billeder blev taget den 29 august, så drop lige det der... Og der var det stadig sommer, som jeg skriver i indlægget, OG ja jeg skriver at det er et par måneder siden, hvilket det også er, da det om 5 dage er PRÆCIS 2 måneder siden, jeg lagde et indlæg ud på bloggen, hvor jeg viste de ting jeg havde købt fra H&Ms hjemmeside (inklusiv den trøje) Åh gud

   Og hvis du ikke kan regne det ud, så er det om 5 dage den 28, og indlægget med købene blev lagt ud den 28 august.

   Slet
 3. Det er ikke et flot outfit.
  Knus Liene<3:*

  SvarSlet
 4. Super fedt outfit søde Alma, og hvor er du smuk!. Og Alma! lad vær med at høre på de der haters der ikke ved noget som helst! de er ikke det vær. Og jeg ved at du taler sandt for jeg har set dit september Haul op til flere gange, og elker virkelig din blog!. Go for it girl! :-)

  SvarSlet
 5. Din blog er super god!! Hvis der så bare kom nogle flere indlæg!<3

  SvarSlet
 6. Super fin blog!! Ville bare høre om det er muligt at følge dig på Bloglovin'?? Syntes ikke jeg kan finde bloglovin' mærket nogle steder..

  Knus, http://falmetgraa.blogspot.dk/

  SvarSlet