udenlandske bloganbefalinger

http://auroramohn.blogg.no/, http://andreabadendyck.blogg.no/, http://annais.blogg.no/, http://cathinthecity.com/, http://blog.nelly.com/fannylyckman/, http://l0ve.blogg.no/, http://krisssy.blogg.no/,

Pjuhh, så er der blogs for alle pengene! Denne gang er det de udenlandske blogge jeg vil vise jer, og jeg læser simpelthen hver og en. Nogle er en kæmpe inspirations bombe ved hvert besøg, mens andre bare er skide hyggelige at læse. Synes på en eller anden måde at norske blogge fx. er MEGET hyggeligere end danske blogge at læse. Jeg kan anbefale alle disse, og jeg elsker elsker elsker dem.

Knus

6 kommentarer:

 1. ELSKER Kristine Ullebø! Fedeste og mest inspirerende blog :')

  SvarSlet
 2. Erica og Aurora mohn <3<3<3<3

  SvarSlet
 3. Haha, læser stort set også alle ovennævnte blogge. Lidt sjovt, fordi det normalt slet ikke er den type blogs, jeg læser. Men ja, som du skriver - der er et eller andet hygge over norske blogs :-)

  SvarSlet
 4. Lækkert med nogle bloganbefaliner! Fedt :)

  planetenjulia.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Kan også bedre lide norske blogge, og generelt bare udenlandske blogge da danske blogge altid er så 'sterile', hvor alt skal være sort/hvid osv.

  SvarSlet
 6. Jeg elsker personligt også de norske blogge!! :) Alma, jeg tænkte på hvad et redigeringsprogram du bruger til at redigere dine billeder? :)
  Og hvad for et objektiv du bruger til at tage dine billeder? :)

  SvarSlet