goodbye google reader

Som I måske har hørt, fjernes google readeren her imorgen = at jeg mister alle mine faste læsere. Det ærgrer mig virkelig, da det er de læsere jeg har kæmpet for, helt fra starten af! Det er først her for under et halvt år siden, at jeg er begyndt at bruge bloglovin nemlig. Jeg bruger dog idag kun bloglovin, men det er der desværre ikke så mange af mine læsere der gør. Fx har jeg ca. 300 læsere mere på Google Reader, end på bloglovin. Jeg tænkte at jeg derfor lige ville linke dette indlæg: http://nutritionella.com/2012/12/my-new-favorite-reader-a-bloglovin-tutorial/

Jeg er slet slet ikke lige så dygtig til at lave guides som hende her, så derfor håber jeg at den er forståelig for jer! Jeg er i hvert fald utroligt taknemmelig for bloglovin', og jeg håber at I vil støtte mig ved at followe mig der, nu hvor google reader lukker.

Glæder mig til at se mere til jer på bloglovin!

Link meget gerne jeres bloglovin - I KAN FØLGE MIN BLOGLOVIN' LIGE HER

Knus

7 kommentarer:

 1. Bare rolig, det man på Blogspot kalder "medlemmer" forsvinder bestemt ikke (ved ikke hvorfor det er blevet pisket så meget op i blogland), men det er kun den side, hvor man kan komme ind og se dem man følger's nye indlæg på samme måde, som man kan på Bloglovin' :)

  http://pernillefriis.blogg.se/

  SvarSlet
 2. Min bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/4005189/julie-fisker

  åhr elsker bare din blog Alma.. Jeg har fulgt dig i cirkus et år, og det var dig der gav mig inspiration til at oprette en blog! Du er en af mine yndlings bloggere :')

  Knus
  http://juliefisker.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Følger dig allerede på bloglovin, hehe :)

  SvarSlet
 4. Jeg følger dig på bloglovin nu.
  Og hvor er det dog irriterende de fjerner det!

  http://carolineschioldann.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Hvad gjorde du i starten for at din blog skulle få opmærksomhed? Din blog er for resten virkelig god. Jeg tjekker den hver dag og følger den også via bloglovin nu. :)

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Du har en super fin blog!

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet